Rani De Coninck krijgt onverwachts telefoontje van haar baas tijdens radiostilte

door: STG
Rani De Coninck in 'De Cooke & Verhulst Show'
Afbeelding bron: Play4

Het was even wennen de voorbije weken op Joe. Raf Van Brussel was op de radio te horen zonder het gezelschap van zijn vaste maatje Rani De Coninck.

De voorbije weken zorgde Ann Van Elsen voor de vervanging van Rani De Coninck. Na 40 dagen radiostilte laat Rani opnieuw van zich horen.

"Ik kreeg een stroom van liefdevolle en meelevende reacties binnen de voorbije dagen. We hebben echt de beste, warmste, liefste en zachtste luisteraars op aarde", zegt Rani op de radio.

Enkele dagen geleden kreeg ze een onverwachts telefoontje van haar baas. "Een paar dagen geleden vroeg hij mij of de bergen mij geen deugd zouden doen. ‘Misschien is het wel ideaal om daar in de eeuwige sneeuw, vanop afstand, weer eens met Raf achter de micro te kruipen’, zei hij."

Een vraag die Rani niet had zien aankomen. "Zijn vraag verraste me een beetje maar maakte me ook blij. Vandaag is het exact 40 dagen geleden dat wij samen te horen waren", klinkt het.

"Mijn verdriet van vroeger is niet verdwenen door mijn periode van ‘radiovasten’. Nee, juist niet. ‘t Is verdriet van vandaag geworden. En dat is goed. Ik moet het niet langer binnenskamers onderdrukken want ik heb het kunnen delen. En daarom wil ik dat wel proberen, Raf, daar in die verre bergen", besluit ze.