Sarah De Bie doet haar beklag over huwelijk met Wout van Aert: "Dat geeft problemen"

door: LHX
Sarah De Bie
Afbeelding bron: Photonews

Wout van Aert en Sarah De Bie zijn al vele jaren samen, waarvan zo'n vier getrouwd. De geboorte van hun zoontje Georges heeft heel wat veranderd in hun leven.

Samen met actrice Dorien Reynaert heeft Sarah De Bie een podcast, 'TwentyFourSeven'. Daarin voeren ze lange gesprekken met andere mama's die er geen 9-to-5-levensstijl op nahouden. In de laatste aflevering van het seizoen hebben ze het echter over hun eigen gezinnen.

Zo vertelt Dorien hoe belangrijk ze het vindt om elkaar goed aan te voelen en te communiceren als ouders. Ze merkt dat dat nóg meer nodig is dan zonder kind.

Dat kan Sarah alleen maar beamen. Ze moet wel toegeven dat daar bij haar en Wout van Aert soms nog wel wat werk aan is. "De afgelopen dagen waren er zo een paar momenten waarop ik dacht: communiceer nu gewoon even je dag! En dan kan ik met die kleine verder plannen", klaagt ze.

Voor haar is het erg belangrijk om steeds te weten wat er op Wouts planning staat. "Dat is ook een vorm van communicatie", vindt ze. "Als je niet zegt dat er iets gepland is, weet ik het niet. Dat geeft problemen."

Download nu de gratis app van Redactie24