Sarah De Bie heeft het moeilijk als moeder van Georges: "Heb dat onderschat"

door: LHX
Wout van Aert Georges Sarah De Bie PHOTONEWS_10989709-286 (1).jpg
Afbeelding bron: Photonews

Wout van Aert en Sarah De Bie hebben samen een zoontje, Georges. Doordat Wout vaak afwezig is, heeft Sarah het niet altijd makkelijk.

In hun podcast 'TwentyFourSeven' hebben Sarah De Bie en Dorien Reynaert het samen over het moederschap. "Iets dat mensen vaak vergeten, is dat jij op momenten toch wel eenzaam bent of bent geweest", zegt Dorien tegen Sarah.

Wout van Aert is immers heel vaak weg voor zijn job: het voorbije jaar meer dan 200 dagen. Dat heeft grote gevolgen voor Sarah. Als ze alleen thuis is met Georges, kan ze niet zomaar gaan en staan waar ze wil.

Zo wil ze regelmatig wel eens gaan sporten of met mensen afspreken, maar kan ze niet weg, omdat ze dan een babysit moet regelen. "Op den duur zeg je gewoon: ik ga wel niet mee", vertelt ze. 

Het gevolg is dat ze soms erg weinig mensen ziet. Als ze dan eens een babbeltje kan doen met een volwassene, kan dat enorm deugd doen. "Dat heb ik wel onderschat", geeft ze toe. "Ik dacht echt: dat lukt wel. En dat lukt ook wel. Maar ik ben wel blij dat ik stilaan de draad weer oppik met andere dingen. Zoals deze podcast."