Vincent Van Quickenborne heeft prachtige woorden voor zijn vrouw Anouk: "Onwaarschijnlijk"

door: LHX
Vincent Van Quickenborne
Afbeelding bron: Photonews

Het zijn bijzondere tijden voor Vincent Van Quickenborne. In mei verwelkomde hij zijn dochter Lou en op 1 augustus werd hij vijftig jaar.

Sinds de komst van Lou is het gezin van Vincent Van Quickenborne compleet. Haar grote zus en broer Bo en Scott zijn ontzettend blij met hun nieuwe zusje.

Ook Van Quickenborne is in de wolken met de gezinsuitbreiding, maar uiteraard is het niet altijd makkelijk om drie kinderen te combineren met zijn veeleisende job. Hij probeert er zoveel mogelijk voor hen te zijn, maar soms moet hij hen teleurstellen, vertelt hij aan Primo.

Gelukkig kan hij altijd rekenen op zijn vrouw Anouk. "Ik ben mijn vrouw enorm dankbaar voor alles wat zij doet wanneer ik er niet ben", zegt hij.

Voor haar heeft hij niets dan lof. "Anouk is onwaarschijnlijk goed voor en met de kinderen", vindt hij. "Ze is een geëngageerde en creatieve mama." 

Tot het najaar is ze nog met moederschapsverlof, daarna zal alles heel anders worden. "Dat zal voor ons als gezin een beetje een beproeving worden", klinkt het. "Och, het zal ons sowieso wel lukken."