Zoontje Cath Luyten zorgt voor heel wat kopzorgen: "Hakt er serieus in"

door: STG
Cath Luyten
Afbeelding bron: Photonews

Cath Luyten heeft intussen twee kinderen. Haar zoon Bill is intussen 15, maar twee jaar geleden zette Cath samen met haar nieuwe partner nog een zoon op de wereld. Die laatste zorgt voor de nodige kopzorgen bij de presentatrice.

Twee jaar geleden werd Cath Luyten voor de tweede keer mama. In Story vertelt ze openhartig over het moederschap en de uitdagingen die daarbij horen. Al gaat dat meteen gepaard met heel wat stress. Jools slaapt nog steeds niet door, en dat eist stilaan zijn tol.

"Jools is een echte dromer, hij verwerkt alles in zijn slaap. Met stampen, jammeren, babbelen, lachen en wenen”, zegt Cath. "Dat begint serieus zijn tol te eisen. Dat slaaptekort hakt er toch wel serieus in, ja."

“Door de vermoeidheid heb ik het gevoel dat ik een constante jetlag heb", omschrijft ze het gevoel. “Ik heb altijd gezegd dat er geen verschil is tussen de komst van Bill en Jools, maar vijftien jaar geleden kon ik 's morgens toch makkelijker opstaan na een onderbroken nacht. Nu sleep ik me uit mijn bed”, lacht Cath.