Julie Vermeire heeft iets te melden over serie waar ze vriend Laurins Dursins ontmoette

door: BCM
Julie Vermeire in 'De Redders'
Afbeelding bron: Play4

Vorige zomer mocht Julie Vermeire voor het eerst proeven van acteren. In Play4-programma 'De Redders' maakte ze haar debuut.

'De Redders' deed het vorig jaar nogal zwak in Vlaanderen. De nieuwe reeks startte met 100.000 kijkers en meer dan de helft van dat publiek stopte nadien met kijken.

Omdat het tweede seizoen meteen na het eerste werd opgenomen, werd dat toch nog uitgezonden. Het tweede seizoen was wel enkel online te bekijken via GoPlay.

'Story' stelde Julie de vraag of er ook een derde seizoen komt. "Voorlopig niet, al krijg ik veel positieve reacties", klinkt het. "Die komen vooral van kinderen en dat is toch ons doelpubliek."

Julie wil haar rol in 'De Redders' niet echt als acteren beschouwen, omdat ze vooral zichzelf moest blijven. En in de toekomst? "Ik wil zeker nog eens acteren, maar dan bereid ik me wel eerst grondig voor", aldus Julie Vermeire.

'De Redders' zal altijd een speciale betekenis hebben voor Julie. Ze ontmoette er namelijk haar vriend Laurins Dursins, met wie ze intussen samenwoont.