The Starlings hebben een belangrijk besluit genomen over nieuwe deelname aan 'Eurosong': "Dan zeggen we nee"

door: STG
The Starlings - Tom Dice en Kato Callebaut
Afbeelding bron: Photonews

The Starlings hebben er een moeilijke periode opzitten. Ze eindigden met amper één puntje verschil van Gustaph.

Gustaph zal ons land vertegenwoordigen op het Eurovisiesongfestival. Iets wat heel wat kijkers niet hadden zien aankomen. Hij won met amper één puntje verschil van 'The Starlings'. Tom Dice reageerde na de uitzending erg teleurgesteld.

"Er is amper over onze performance, stemmen en muziek gepraat. Het voelde als een gebrek aan respect voor het werk dat hierin is gekropen. We stellen ons heel veel vragen. Of we daar een eerlijk antwoord op zullen krijgen van die mensen, daar twijfel ik aan", klonk het toen.

Vanochtend waren Tom en Kato te gast bij 'Kawtar en Keyaert' op MNM. "Het is beter. Er is veel over gezegd geweest. Wij waren uiteraard teleurgesteld. We hadden er hard aan gewerkt. Dat is uiteraard heel zuur als het maar één puntje verschilt", zegt Kato. 

"We zijn ervan overtuigd dat Gustaph het heel goed zal doen. Er wordt gecommuniceerd dat wij totaal niet achter Gustaph staan, maar dat is niet zo", klinkt het.

"Nu zeg ik toch nee. Zeker als het met voorrondes is. Wij waren al gekend hiervoor, en je hebt alles te verliezen. We hadden het ervoor over, maar dat zou me opnieuw tegenhouden", besluit Tom. Als het rechtstreeks is, mag de VRT Kato en Tom altijd contacteren, besluiten ze.