Conner Rousseau doet onaangename ontdekking thuis: dit is er aan de hand

door: ASX
Conner Rousseau
Afbeelding bron: Photonews

Tot voor kort verbleef Vooruit-voorzitter Conner Rousseau in hotel mama. Vorige zomer besliste de politicus echter op eigen benen te staan en verhuisde naar zijn eigen stekje in Sint-Niklaas. Al wordt Conner tegenwoordig geplaagd door een bijzonder irritant probleem.

“Ken je die scène uit ‘Friends’ waarin Phoebe een brandalarm heeft dat ze niet kan afzetten”, begint Conner zijn verhaal op Instagram Stories. “Guess what”, gaat het verder terwijl we op de achtergrond een vervelend piepend geluid horen.

Het kopstuk van de socialistische partij ontdekte in zijn woonst een brandalarm dat hij maar niet uitgeschakeld krijgt. Een bijzonder vervelend euvel voor de jonge politicus. “Gelukkig weet ik nu tenminste waar het geluid vandaan komt”, gaat het verder. “Ik heb twee dagen lopen zoeken als een zot van waar dat gepiep kwam”, klinkt het lichtjes geïrriteerd.

De populaire politicus slaagde er tot dusver niet in om het gepiep te doen ophouden. Hij ontvluchtte dan maar zijn woonst richting Antwerpse schadsschouwburg voor een gezellig onderonsje met Tom Lanoye en Caroline Gennez.  

Conner Rousseau
Afbeelding bron: Instagram @kingconnah