Georges-Louis Bouchez haalt hard uit naar Jan Jambon: “Zo veroorzaakt hij paniek bij de bevolking”

door: PMN
Georges-Louis Bouchez
Afbeelding bron: Photonews

Georges-Louis Bouchez is niet te spreken over Vlaams minister-president Jan Jambon (N-VA). De voorzitter van MR haalt hard uit naar hem.

Afgelopen woensdag zei Jan Jambon dat hij een nieuw Overlegcomité wilde. De grote binnenactiviteiten moesten aan banden gelegd worden, wat later die week ook gebeurde.

Georges-Louis Bouchez is niet te spreken over de manier waarop Jambon dat Overlegcomité samen riep. Volgens hem is een Overlegcomité samenroepen via de pers nooit een goed idee.

“Dit is niet de manier om deze crisis op een ernstige, koelbloedige manier in goede banen te leiden", zegt hij bij Bel RTL. "Dit veroorzaakt paniek en verwarring bij de bevolking. Daar zit nu écht niemand op te wachten.”

Bouchez maakte zich ook een bedenking over minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke (Vooruit). "Er moet een betere organisatie komen van onze ziekenhuizen", gaat Bouchez verder. 

"Het verwondert me dat Vandenbroucke daar nog niet met een voorstel is gekomen. De crisis is intussen al twee jaar bezig."

Download nu de gratis app van Redactie24