Jobstudent uit ziekenhuis boos omdat ook hij aanmoedigingspremie krijgt: "Smossen met belastinggeld"

door: MRO
Geld
Afbeelding bron: Photonews

Thomas Lansens werkte in september als jobstudent in een ziekenhuis heeft daarom een aanmoedigingspremie ontvangen. Hij begrijpt er niets van aangezien hij er op een administratieve afdeling werkte en besliste het geld niet te houden.

"Tot mijn grote verbazing heb ik € 188,75 corona-aanmoedigingspremie ontvangen omdat ik in september elf dagen heb gewerkt als jobstudent in een ziekenhuis op een administratieve afdeling", maakt hij bekend op Twitter.

Thomas, die zelf actief is bij Jong N-VA, vindt dat dit niet de beste manier is om in crisistijd geld uit te geven en kaart de 'sinterklaaspolitiek van de paars-groene regering' aan.

"Doordat vele gewone afdelingen in het ziekenhuis gesloten werden was er veel minder administratief werk te verrichten. Ik heb werkelijk geen enkele verdienste aan die premie. Dit is echt smossen met belastinggeld", klinkt het.

De jobstudent besliste dan ook om het geld niet zelf te houden en stortte het bedrag door aan Kom op tegen Kanker. "Zo kan dit belastinggeld toch nog nuttig gebruikt worden", besluit hij.