Verontrustende berichten na coronabesmetting van Conner Rousseau

door: BVDO
Conner Rousseau
Afbeelding bron: Photonews

Conner Rousseau liep een coronabesmetting op en voelt zich duidelijk niet goed. De socialistische partij stelde de nieuwjaarsreceptie daarom uit. 

Maar sp.a gaat nu nog een stap verder en last het online evenement helemaal af. Blijkbaar is de toestand van voorzitter Rousseau ernstiger dan verwacht om dergelijke activiteit op poten te zetten. 

“Hij voelde zich de voorbije dagen zeer grieperig is en nog steeds niet helemaal top”, zegt zijn woordvoerder in een mededeling. “We zullen feesten als daar een reden voor is en als het weer mogelijk is.” 

Toch wil Rousseau zijn leden toespreken. Dat zal gebeuren in een videoboodschap eenmaal hij aan de beterhand is. Rousseau wil de plannen voor dit jaar uit de doeken doen. De naamsverandering van de partij naar ‘Vooruit’ is daarbij een van de belangrijkste punten. 

Zodra Rousseau aan de beterhand is, zal hij de leden wel toespreken in een videoboodschap om toe te lichten wat hij het komende jaar van plan is. De focus zal dan liggen op de naamsverandering in maart en de start van een participatietraject in september.