Vlaams Belang jongeren zijn het niet meer eens: “Voor zo’n samenleving passen wij”

door: PMN
Mondmasker op straat
Afbeelding bron: Photonews

De jongeren van het Vlaams Belang zijn een petitie begonnen. Ze verzetten zich tegen de invoering van de verplichte coronapas op café, restaurant en voor andere dagelijkse kleine activiteiten.

De jongeren van Vlaams Belang benadrukken dat ze niet tegen het vaccin zijn maar wel voor burgerrechten. “

Voor jongeren zoals wij is het dus in het haar krabben waarom we en de rest van Vlaanderen op deze manier worden gestraft en geviseerd”, aldus VBJ-voorzitter Filip Brusselmans. 

“Niet alleen worden wij het minst ziek en belanden we het minst in het ziekenhuis, we zijn vanaf 12 jaar dan nog eens massaal gevaccineerd. Zelfs zodanig veel, dat een significante verhoging van het aantal gevaccineerden nagenoeg onmogelijk is – wat mij tot de vraag leidt: wat is hier in feite het praktisch nut van?”

“De Vlaams Belang Jongeren zijn verstandige jongeren. Wij zien dus het nut van vaccins, maar wij zien ook het nut van burgerrechten zoals persoonlijke vrijheid en privacy.” 

“Wij passen voor een totalitaire samenleving waarbij burgers, als waren ze de politie, andere burgers moeten controleren. Wij blijven standvastig en consequent tegen een pasjesmaatschappij die de bevolking opdeelt in A- en B-burgers."

Tags