Zie jij het? Dit heeft Conner Rousseau laten veranderen aan zijn gezicht

door: STS
Melissa Depraetere - Conner Rousseau
Afbeelding bron: Instagram.com/melissa.depraetere/

Conner Rousseau is terug van weggeweest. Na maanden van stilte raakte woensdag bekend dat de gewezen voorzitter van Vooruit dan toch zal opkomen bij de volgende verkiezingen.

Rousseau zal op 9 juni lijstduwer zijn in Oost-Vlaanderen op de lijst voor de Vlaamse verkiezingen. Lange tijd was er twijfel over of Rousseau wel een comeback zou maken na zijn pijnlijke aftocht vorig jaar. Toen kwam hij in opspraak omdat hij racistische en seksistische uitspraken had gedaan.

Nu blijkt dat hij terugkeert. Melissa Depraetere, die hem opvolgde als voorzitter van Vooruit, kondigde het nieuws aan op haar Instagram. "Mijn compagnon de route, mijn mateke, onze Conner is terug. En daar ben ik heel blij om", schreef ze.

Ze postte een foto van zichzelf met Rousseau. En de aandachtige kijker valt daarbij iets op. Er is iets veranderd aan het gezicht van Rousseau, maar wat? Het Nieuwsblad weet wat er aan de hand is: "Hij heeft in zijn afwezigheid een neuscorrectie ondergaan, zo bevestigen ingewijden."

Blijkbaar liep Rousseau tijdens zijn jeugd een blessure op aan zijn reukorgaan, waardoor er een knik in was gekomen. Dat leverde hem later gezondheidsproblemen op. Nu heeft hij een ingreep ondergaan waardoor dit verholpen zou moeten zijn.