Kim Van Oncen tijdlang afwezig op Radio2 door ziekenhuisopname dierbare

door: COS
Kim Van Oncen
Afbeelding bron: Photonews

Vorige week werden Radio2-luisteraars alleen door Peter Van de Veire gewekt. Kim Van Oncen had een keelonsteking opgelopen.

Ook deze week is Kim Van Oncen nog niet te horen in 'Goeiemorgen Morgen' op Radio2. De presentatrice laat weten dat ze even de pauzeknop indrukt, omdat haar vader in het ziekenhuis ligt.

"Het is hier ondertussen een weekje stil alsook op de radio en dat zal de komende tijd misschien nog even het geval zijn. Mijn papa ligt sinds vorige week in het ziekenhuis en daarom leg ik momenteel de focus op mijn familie", zegt ze op Instagram. "Verdere details wensen we momenteel niet te delen."

"Elke dag een liveshow presenteren, 3 uur lang op Radio2 is prachtig en het is een voorrecht om jullie positief wakker te mogen maken, maar jullie verdienen 100% van mijn energie en positiviteit en die kan ik momenteel even niet geven."

"Ik krijg enorm veel steun en tijd van ons ochtendteam om nu op de plaats te zijn waar ik hoor en daar ben ik erg dankbaar voor. Bedankt om mij en mijn familie tot dan rust en privacy te gunnen en geen vragen te stellen", aldus Kim Van Oncen.

Kim Van Oncen over haar afwezigheid
Afbeelding bron: Instagram @kimvanoncen