Na ontslag bij Qmusic: Sean Dhondt doet opmerkelijke aankondiging

door: LHX
Sean Dhondt
Afbeelding bron: Photonews

Acht jaar lang was Sean Dhondt te horen op Qmusic. Afgelopen zomer kwam daar abrupt een einde aan.

"Vorige week kreeg ik te horen dat er na deze zomer geen plaats meer is voor mij in het zendschema van Qmusic", kondigde Sean Dhondt in juni aan. "Jammer, heel jammer – het voelt echt rot."

Bij zijn vertrek beloofde hij zijn fans wel dat hij niet definitief afscheid nam van het radio maken. Die belofte is hij nagekomen.

Op Instagram kondigt hij immers aan dat hij deze week heel de week mee radio zal maken voor JOE. Samen met Ann Van Elsen zal hij elke middag van 13 tot 16 uur de 'Top 2000 Holiday Edition' presenteren vanuit het JOE Christmas House op de Grote Markt in Antwerpen.

(Lees verder onder de post.)

Of dat betekent dat hij een vaste stem wordt van JOE, is nog onduidelijk. Wel staat het vast dat hij heel veel zin heeft om deze week het beste van zichzelf te geven bij een nieuwe zender!

Tussen kerst en nieuw zit hij met andere woorden niet stil. Gelukkig heeft hij vóór Kerstmis al wat vakantie kunnen nemen.

Toen trok hij namelijk met zijn vriendin Maithé Rivera naar Londen. Op de foto's die hij deelt, is te zien dat ze zich enorm geamuseerd hebben.