Grote paniek bij prins Harry: dit wil hij te allen koste vermijden

door: ASX
Prins Harry
Afbeelding bron: Photonews

De saga aan het Britse koningshuis gaat verder. Een nieuwe dag, nieuwe verwikkelingen. Vooral prins Harry lijkt de protagonist te worden in een verhaallijn die hij zelf geregisseerd heeft, maar daar nu al dik spijt van heeft.

Eind dit jaar verschijnen namelijk de memoires van prins Harry. Een deal van maar liefst 35 miljoen pond, waarvan de hertog van Sussex reeds de helft als voorschot kreeg. Dat meldt het Britse boulevardblad The Sun.

De dood van Queen Elizabeth gooit echter roet in het eten. Harry beseft dat het tijdstip waarop het boek uitgebracht zal worden te vroeg komt na de dood van de geliefde koningin. “Harry is in paniek, hij beseft dat bepaalde hoofdstukken als meedogenloos zullen gezien worden, zeker nu de koningin pas overleden is”, klinkt het in The Sun.

Daarom probeert de prins nu in extremis enkele zaken aan te passen, maar daarvoor lijkt het al te laat te zijn. Van toenadering tussen Harry en Meghan Markle enerzijds en de koninklijke familie anderzijds is er in de verste verte nog geen sprake. Dat werd tijdens de begrafenis van Queen Elizabeth nog maar eens duidelijk. Dit ophefmakende boek zal de situatie er alvast niet op verbeteren, integendeel.