Halfzus Meghan Markle haalt snoeihard uit: "Egoïstische narcist"

door: LHX
Meghan Markle
Afbeelding bron: Photonews

Afgelopen zondag gaven Thomas Markle (de vader van Meghan Markle), Samantha Markle (haar halfzus) en Thomas Markle Jr. (haar halfbroer) een interview aan het Australische 'Spotlight 7'. Het resultaat is op z'n minst explosief te noemen.

In het interview vertelt Thomas Markle dat hij al vier jaar lang niets van Meghan Markle heeft gehoord. Hij laat weten dat het hem veel verdriet doet en dat hij graag met haar wil praten om hun meningsverschillen bij te leggen.

Samantha is minder vergevingsgezind. Zo noemt ze de relatie van Meghan en prins Harry "giftig", omdat ze zo afhankelijk zijn van elkaar. Ook beschuldigt ze haar halfzus van zelfverheerlijking. Volgens haar probeert ze op te blazen wie ze is, zonder met anderen rekening te houden.

"Dus u beschrijft Meghan als een egoïstische narcist?", vraagt de interviewer haar. "Beroemde psychiaters hebben dat gezegd en ik heb een masterdiploma in counseling. Dus ik kan zeggen dat ik dat geloof en het eens ben met die diagnose", luidt haar antwoord.