Prins Harry en Meghan Markle zorgen opnieuw voor grote nervositeit bij Brits koningshuis

door: MRO
Prins Harry en Meghan Markle
Afbeelding bron: Photo Image Press/Shutterstock/Photo News - 13652891v

Harry en Meghan Markle zorgen opnieuw voor nervositeit bij het Brits koningshuis. Dit keer draait alles rond de kroning van Charles.

Charles wordt officieel tot koning gekroond op 6 mei. De deadline voor genodigden om te laten weten of ze aanwezig zullen zijn is intussen verstreken.

Prins Harry en Meghan Markle werden ook uitgenodigd, maar Harry heeft nog steeds niet laten weten of hij naar Groot-Brittannië zal reizen om de kroning van zijn vader bij te wonen. En dat zorgt voor de nodige nervositeit.

Zo blijven de speculaties in de Britse media verder duren, maar ook voor de organisatie is dit bijzonder vervelend. Zo weten de organisatoren niet of ze bij het toewijzen van de zitplaatsen rekening moeten houden met Harry en Meghan Markle en of ze voor hun beveiliging moeten zorgen.

Intussen laat Alexander Larman, auteur van het boek 'The Windsors At War', optekenen dat hij toch verbaasd zou zijn indien Harry en Meghan niet op de uitnodiging in zouden gaan. In dat geval zou de relatie met zijn familie definitief voorbij zijn.

"Ik weet niet wat er gaat gebeuren. Maar ik zal verbaasd zijn als tenminste Harry niet gaat, want als hij niet naar de kroning gaat, zegt hij in wezen 'Ik zal nooit meer een relatie met mijn familie hebben'", zo citeert Mirror Alexander Larman.