Action heeft nu aanbieding die klanten niet willen missen: Toestel biedt veel voordelen

door: MRO
action winkel
Afbeelding bron: MRO

Action pakt elke week uit met nieuwe aanbiedingen op de webshop. Deze week kan je een slow cooker kopen voor slechts 29,95 euro.

De slow cooker die je op de webshop van Action kan kopen heeft een inhoud van 5 liter en een vermogen van 270 watt. Het toestel heeft een warmhoudfunctie, is eenvoudig te bedienen en heeft een glazen deksel waardoor je zicht houdt op je gerecht.

"Loopt het water je al in de mond? Ga bijvoorbeeld voor haché, boeuf bourguignon of je favoriete groentestoofpot. Die maak je met liefde in deze slow cooker", klinkt het op de webshop van Action.

Welke voordelen heeft een slow cooker?

Een slow cooker is een veelzijdig keukenapparaat dat steeds vaker gebruikt in vele huishoudens. De populariteit is niet verrassend vanwege de vele voordelen die dit apparaat biedt. 

Een van de grootste voordelen van een slow cooker is het feit dat het de mogelijkheid biedt om gezonder te koken. Doordat het voedsel langzaam gegaard wordt, blijven voedingsstoffen beter behouden dan bij andere kookmethodes.

Een ander groot voordeel van een slow cooker is het gemak. Je kunt alle ingrediënten in één keer in de slow cooker doen, het apparaat instellen en vervolgens verder gaan met je dag. Er is geen constante controle of roeren noodzakelijk.

Tags action