Carrefour Hypermarkt lanceert heel straffe terug-naar-schoolactie: “De strijd gaat losbarsten”

door: PMN
Carrefour
Afbeelding bron: Photonews

Carrefour Hypermarkt lanceert naar jaarlijkse gewoonte een terug-naar-schoolactie. Alleen is die dit jaar straffer dan de voorbije jaren.

Zoek je een nieuwe boekentas, balpen of rekenmachine? Carrefour Hypermarkt doet de belofte dat je die bij hen het goedkoopst vindt.

Als dat niet het geval is, betalen zij het verschil in vijfvoud terug met bonuspunten, die je later weer opnieuw kan gebruiken in de winkel. Nog tot en met vijf september zal de supermarkt elke dag de marktprijzen voor schoolbenodigdheden bekijken.

De laatste weken van de grote vakantie zijn heel belangrijk voor de supermarkten. Mensen doen dan extra inkopen en de winkels generen ook meer inzet.

“Iedereen verwacht dat na het einde van de vakantie de strijd tussen de supermarktketens meer dan ooit zal losbarsten”, verklaart Stefan Van Rompaey, hoofdredacteur van Retaildetail, aan ‘Het Nieuwsblad’.

“De prijsstijgingen van de afgelopen maanden hebben de consument bezorgd gemaakt. Ze letten op de prijs en op promoties. Dus proberen supermarkten elkaar de loef af te steken.”

Tags carrefour