Goed nieuws voor Carrefour-klanten: "Nieuwe spaaractie voor pakket vol gratis producten"

door: STS
Carrefour
Afbeelding bron: Photonews

Er loopt een nieuwe actie bij supermarktketen Carrefour. Die ging op dinsdag 2 april van start.

Het gaat om een nieuwe digitale spaaractie. Klanten kunnen door aankopen te doen in een Carrefour Hypermarkt, Market of Express digitale spaarzegels verzamelen. Per aankoop van 20 euro ontvang je één digitale spaarzegel.

Door je Carrefour Bonus Card aan de kassa te laten scannen ontvang je automatisch de spaarzegels waar je recht op hebt. Heb je 25 zegels verzameld, dan heb je een volle kaart en ontvang je een pakket vol gratis producten, met een minimale waarde van 30 euro en tot 45 euro aan kortingen.

Deze actie loopt nog tot en met 12 mei. Je kan maximaal twee pakken per Carrefour Bonus Card rekening ontvangen, en zolang de voorraad strekt. Voor een aantal producten geldt dat je er geen zegels mee kan verzamelen.

"Exclusief statiegeld, tabak en producten van de Nationale Loterij, gemeentelijke vuilzakken en stickers, producten van De Post, cadeau-, muziek- en multimediakaarten, gsm-oplaadkaarten, afdrukken van foto's en andere diensten en andere wettelijke uitzonderingen", laat Carrefour weten.