Horror wat man aantreft in broccoli die hij kocht in Aldi: Supermarktketen biedt excuses aan en stelt onderzoek in

door: PMN
Aldi
Afbeelding bron: Shutterstock/nitpicker

Een 63-jarige Engelsman beleefde de schrik van zijn leven. Het is horror wat hij aantrof in zijn broccoli die hij kocht bij Aldi.

Neville Linton vond een levende, jonge ladderslang in zijn broccoli. Het reptiel kan bijten als het zich bedreigd zou voelen. “Het was angstaanjagende ontdekking”, doet Linton zijn verhaal in The Sun.

Hij had na zijn aankoop de slang niet opgemerkt. Hij plaatste de broccoli, en dus ook de slang, in de koelkast. Daar bleef het drie dagen zitten.

Drie dagen later wilde Linton een maaltijd bereiden met zijn broccoli. Het was toen dat hij de slang ontdekte. “Het is maar goed dat ik die broccoli niet zomaar in de keuken heb laten liggen of anders kroop de slang gewoon door ons huis.”

Met de hulp van familieleden kon de opa de slang in een bakje stoppen en weer terugbrengen naar Aldi. Bij de supermarktketen trok men grote ogen.

"Onze leverancier heeft nog nooit een klacht van deze aard gehad en heeft strenge procedures om dergelijke problemen te voorkomen”, reageert een woordvoerder van Aldi.

De supermarktketen laat ook weten een onderzoek te zijn gestart naar dit incident. Ze hebben aan de opa ook hun excuses aangeboden.

Tags aldi