Klanten dolenthousiast over veelzijdig en spotgoedkoop schoonmaakmiddel uit Action: "Echt geweldig spul"

door: MRO
Action

Action staat erom bekend producten aan een lage prijs te verkopen. Klanten zijn ontzettend tevreden over een veelzijdig en goedkoop schoonmaakmiddel in het bijzonder.

De Pink Stuff is een roze reinigingspasta die je kan gebruiken voor tal van schoonmaaktaken. Action zelf omschrijft dit product als 'het superpopulaire schoonmaakmiddel dat schoonmaken een stuk makkelijker maakt'. 

Een omschrijving die niet overdreven is, als we de vele positieve reacties op sociale media lezen. "Het is top spul alleen de sponsjes moet je apart bestellen ergens anders maar geweldig ik gebruik het dagelijks", schrijft iemand. "Ik gebruik het voor alles het is echt geweldig spul", klinkt het enthousiast. Action verkoopt dit product voor slechts 2,82 euro.

Wat kan je zoal reinigen met Pink Stuff?

In de vele reacties op sociale media laten gebruikers weten dat ze het schoonmaakmiddel gebruiken om sneakers opnieuw stralend wit te maken. Anderen hebben goede ervaringen met het reinigen van raamkozijnen en zelfs vlekken in kleding.

Nog anderen slaagden erin hun oven opnieuw te laten glanzen met dit veelzijdige schoonmaakproduct. Je zou Pink Stuff kunnen gebruiken voor alle schoonmaaktaken in de keuken en in de badkamer. Er is zelfs een gebruiker die er krassen op de auto mee kon verwijderen.

pink stuff schoonmaakmiddel
Afbeelding bron: Action