Klanten reageren allemaal hetzelfde op vraag van Lidl over beste winkelketen

door: BVDO
Lidl
Afbeelding bron: Photonews

Lidl werd vorig jaar verkozen tot beste winkelketen van België. Een titel die de supermarktketen heel graag zou verlengen.

Lidl wil zijn titel van beste winkelketen van België op zak houden en vroeg zijn klanten op sociale media om massaal voor hen te stemmen.

Maar op die vraag kwamen ook heel wat reacties die geen zo’n fraai beeld van Lidl schetsen. Vooral de kortingen waarvoor je de app nodig hebt krijgen fikse kritiek. Een greep uit de reacties...

“Zorg eerst dat iedereen van de korting kan genieten door een klantenkaart. Niet iedereen heeft een smartphone.”

“Kortingen in de app werken heel vaak niet.”

“Met een spaaractie krijg je een gratis product, maar tijdens de ganse periode is het niet beschikbaar. Ferme reclame dat.”

“En weer met die app. Ik kom winkelen als ik zo’n zakcomputer en een abonnement krijg.”

“Ik heb geen smartphone en daarom krijg ik geen korting van Lidl.”

“Als de app de korting pakt tenminste. Vandaag naar winkel geweest, coupon geactiveerd en aan de kassa app gescand (zoals altijd) maar ik krijg geen digitaal ticket te zien van mijn aankopen vandaag en korting is volgens mij niet afgegaan, maar kan dus niets controleren daar ik enkel digitaal kassaticket krijg). Mijn coupon is echter wel verdwenen als zijnde gebruikt.”

“Ze moeten aan de ouderen denken. Ik behoor ook tot de ouderen. Een winkelketen die aan discriminatie doet verdient geen stem!”