Klanten trekken massaal naar Wibra voor razend populair product: "Mooi meegenomen voor elke klant"

door: MRO
Wibra
Afbeelding bron: Wibra

Heel wat klanten gaan naar Wibra om producten van Dasty te kopen. Waar ligt het geheim van het succes van Dasty? En wat houdt het nieuwe winkelconcept dat Wibra uitrolde precies in? We legden deze vragen voor aan Claudine Nachtergaele, Country Director bij Wibra België.

"De populariteit van Dasty is te danken aan de uitstekende kwaliteit. Tevens wordt er ook veel zorg besteed aan de verpakking en de geuren van de producten. De verpakking en geur is een herkenbare factor voor elk Dasty-artikel dat ontwikkeld wordt", aldus Claudine Nachtergaele.

"Het feit dat een professioneel product aan een correcte en lage prijs bij Wibra aangeboden wordt, is voor elke klant mooi meegenomen. De echte sleutel tot het succes is echter trouw blijven aan de principes en bovenal aandacht besteden aan de details. Wibra biedt het volledige assortiment van Dasty aan, maar dit vertegenwoordigt slechts een klein deel van de omzet."

Nieuw concept van Wibra

Wibra rolde in 2021 een nieuw concept uit dat nu bijdraagt tot het succes van de winkelketen. "Er zijn heel wat meer artikelen die het basisassortiment vertegenwoordigen."

"Het assortiment is met name opgebouwd in functie van de manager van het gezin. We willen er zijn voor diegene die het huishouden runt, ervoor zorgt dat de kinderen netjes gekleed zijn, de verjaardagsfeestjes organiseert en een propere en gezellige thuis creëert en dat alles aan een lage prijs."

"Met ons nieuwe winkelconcept blijven we dicht bij onze klant. De uitstraling, inrichting en het assortiment is gericht op de dagelijkse behoeftes van onze klant, het gezin en het huishouden. Met hoofdcategorieën in onze vernieuwde winkels laten we zien waarvoor je bij Wibra terecht kunt."

Tags wibra