Lidl kan niet anders en moet ingrijpen, net zoals ALDI, Colruyt, Jumbo en Delhaize

door: STS
Lidl
Afbeelding bron: Photonews

Supermarktketen Lidl kan niet anders dan drastisch in te grijpen. Nadat eerder andere ketens al noodgedwongen koekjes uit de winkelrekken moesten halen, is het nu ook de beurt aan Lidl.

Net zoals het geval was bij ALDI, Jumbo, Colruyt, Delhaize en OKay kunnen er zich metaaldeeltjes bevinden in bepaalde koekjes. De supermarktketens haalden de betrokken producten uit de winkelrekken en riepen deze terug van bij de klanten.

Nu moet ook Lidl ingrijpen. Het gaat in dit geval om het product 'American cookies nougatelli' (175 g) van het merk McEnnedy, met houdbaarheidsdatum 10/12/2024. Deze koekjes werden van 22 januari tot en met 21 februari verkocht via de winkels van Lidl.

"Het product wordt uit de verkoop gehaald en teruggeroepen van bij de consumenten wegens een mogelijke aanwezigheid van metaaldeeltjes", bevestigt het FAVV.

"Lidl België vraagt haar klanten om dit product niet te consumeren en het terug te brengen naar het verkooppunt. U krijgt uw artikel terugbetaald, ook zonder vertoon van uw kassaticket."

Volg Redactie24 op Instagram