Man uit Kampenhout doet schrikwekkende ontdekking in sandwich van Aldi: “Gevaarlijk”

door: PMN
ALDI
Afbeelding bron: Photonews

Een man uit Kampenhout heeft een schrikwekkende ontdekking gedaan. Hij deed die ontdekking in een sandwich die hij kocht in Aldi.

De 51-jarige Gunther Carré deed donderdagochtend een schrikwekkende ontdekking bij zijn ontbijt. Hij was een sandwich aan het eten.

De man had zijn zak sandwiches gekocht in de Aldi-winkel in Vilvoorde. Toen hij in de sandwich wilde bijten, deed hij de ontdekking.

Gunther zag een stukje metaal in de sandwich steken. "Het is zeker niet ongevaarlijk en ik zou het staafje ook niet willen inslikken", vertelt hij aan VRTNWS. 

"Ik heb dan onmiddellijk Aldi en het FAVV (Federaal Agentschap voor de Veiligheid van de Voedselketen) gecontacteerd. Daar hebben ze me wel goed geholpen.” 

“Voor de duidelijkheid: het staafje stak in een sandwich, maar het zat volgens mij niet ingebakken in het broodje."

Bij Aldi zit men verveeld met het voorval. Ze hebben aan Gunther gevraagd om het staafje terug te sturen naar de winkel waar hij de sandwiches haalde. 

"We wensen ons in de eerste plaats te verontschuldigen voor de negatieve ervaring van de klant", zegt Jason Sevestre van Aldi. "Naar aanleiding van de melding zijn we meteen een onderzoek opgestart.” 

“Op dit moment kunnen we spreken van een alleenstaand geval. Aldi zal de klant uiteraard vergoeden voor de sandwiches."

Tags aldi