Na de vele prijsverlagingen heeft ALDI nog een boodschap voor de klanten

door: MRO
Aldi
Afbeelding bron: Shutterstock/nitpicker

ALDI pakte begin deze week uit met heel goed nieuws voor de klanten. De supermarktketen kondigde aan dat het de prijzen verlaagt van maar liefst 120 producten. En de discounter heeft nog meer nieuws want zal continu blijven opvolgen of het nog meer prijzen kan verlagen.

Ruim 7 op de 10 Belgen koopt vaker huismerken sinds de prijzen in de supermarkten zo fors de hoogte in gingen. Met de prijsverlaging van tientallen producten wil ALDI de winkelkar betaalbaar houden voor de klanten, maar dit is iets waar men bij de discounter voortdurend aan werkt.

"Het is niet zo dat wij nu pas prijsverlagingen doorvoeren. Het is een oefening die we continu maken: zodra het kan laten wij de prijs van een product zakken", benadrukt ALDI tegenover onze redactie. "De 120 prijsdalingen komen bovenop de vele prijsverlagingen de we de laatste weken en maanden doorgevoerd hebben."

Goed nieuws voor de klanten van de supermarktketen want die wil alles in het werk blijven stellen om producten goedkoop te kunnen aanbieden.

"Zo houden we de winkelkar van de consument betaalbaar voor alle Belgische gezinnen. We zullen dit dus ook blijven doen in de toekomst. En we willen dat ook transparant communiceren naar onze klanten."