Ontslagen CEO van Plopsa heeft heel verrassende nieuwe uitdaging gevonden: “Enkele zaken tegen het licht houden”

door: PMN
Plopsaland Steve Van Den Kerkhof
Afbeelding bron: Photonews

Steve Van den Kerkhof was CEO van Plopsa. Hij werd er in maart vorig jaar ontslagen. Steve heeft een verrassende nieuwe job gevonden.

Steven Van den Kerkhof is al enkele maanden aan het werk bij voetbalclub RAFC Antwerp. Dat kwam Het Laatste Nieuws te weten. Dat is een heel opmerkelijke carrièreswitch. Van den Kerkhof werd bij Plopsa ontslagen nadat verschillende (ex-)werknemers hem hadden beschuldigd van 'beledigingen, scheldpartijen en ‘strafmeetings’.

Sinds enkele maanden is Van den Kerkhof opgedoken bij voetbalclub Antwerp. Hij zegt daar niet aan het werk te zijn. Hij laat weten dat de familie Gheysens, de eigenaars van de club, hem gevraagd heeft om enkele zaken in de organisatie van Antwerp “tegen het licht te houden.”

Net op dit moment heeft Antwerp ook cashflowproblemen. Dat het één met het ander te maken heeft, ontkent Van den Kerkhof. Het zou eerder om een “vriendendienst” gaan.

Daarbij onderzocht hij onder meer de efficiëntie van enkele organisatorische aspecten bij Antwerp. “Al heeft alles onrechtstreeks met de kostenstructuur te maken”, klinkt het bij ingewijden.