Een gevoelige transfer in de maak? 'Kevin De Bruyne heeft zijn jawoord al gegeven'

door: JDH
Kevin De Bruyne
Afbeelding bron: Photonews

Op het EK kende Kevin De Bruyne geen succes met de Rode Duivels. Gaat hij dat straks nog doen bij Manchester City of maakt hij een gevoelige transfer? 

Kevin De Bruyne heeft nog één jaar contract bij Manchester City, waar hij intussen al negen jaar voetbalt. Dat kan dus tien jaar worden, maar het is maar de vraag of de inmiddels 33-jarige De Bruyne nog aan een nieuw seizoen begint bij City. 

De Bruyne zou al hebben samengezeten met een delegatie van het Saudische Public Investmend Fund, dat eigenaar is van verschillende clubs in Saoedi-Arabië. Volgens de Italiaanse journalist Rudy Galetti heeft De Bruyne namelijk geen jawoord gegeven aan de Saoedische club Al-Ittihad.

Aan die Saoedische club wordt ook Rode Duivel Arthur Theate (24) gelinkt. Er zou enkel nog een akkoord nodig zijn met Manchester City om de overgang officieel te maken. 

Begin juni zei De Bruyne het volgende over een transfer naar de woestijn. "Ik sluit Saoedi-Arabië zeker niet uit. Op mijn leeftijd moet je voor alles openstaan. Je praat ook over bedragen die ongelooflijk zijn", zei De Bruyne bij HLN.