Eindelijk duidelijkheid over zijn nieuwe club? 'Romelu Lukaku heeft zijn keuze gemaakt'

door: JDH
Romelu Lukaku
Afbeelding bron: Photonews

Bij welke club gaat Romelu Lukaku straks aan de slag? Zijn uitleenbeurt bij AS Roma is afgelopen en hij moet terug naar Chelsea, waar hij eigenlijk geen toekomst meer heeft. 

In 2021 maakte Romelu Lukaku de overstap van Inter naar Chelsea voor 113 miljoen euro. Daar kon hij echter nooit overtuigen en Lukaku keerde in 2022 terug naar Inter op huurbasis. Dit seizoen huurde AS Roma hem. 

Lukaku heeft echter nog altijd een contract bij Chelsea voor twee jaar, maar de Engelse club is bereid om de topschutter bij de Rode Duivels van de hand te doen voor 40 miljoen euro. Zijn bestemming lijkt echter duidelijk. 

Er waren geruchten over een terugkeer naar Manchester United of een gevoelige overstap naar AC Milan. Volgens het Italiaanse Corriere dello Sport heeft Lukaku echter zijn keuze gemaakt. Hij wil naar Napoli. 

Lukaku zou daar opnieuw kunnen samenwerken met trainer Antonio Conte, met wie hij al samenwerkte in zijn eerste periode bij Inter. Lukaku kan wel enkel naar Napoli als de Italiaanse club zijn topspits Victor Osimhem verkoopt.