KAA Gent blijft achter met enorme kater na nederlaag tegen Antwerp: "Dat helpt ons helemaal niet"

door: MAB
Malede - AA Gent
Afbeelding bron: Photonews

KAA Gent verloor gisteren in eigen huis met 0-1 van Antwerp. Een zure nederlaag, want Gent zakt naar de zesde plaats in het klassement. De Champions' Play-Off halen lijkt een extreem moeilijke opdracht voor de Oost-Vlamingen.

Gent creëerde tegen Antwerp enkele goede kansen, maar de Buffalo's slaagden er niet in zichzelf te belonen. Doelman Sinan Bolat beseft maar al te goed dat de afwerking bij Gent een pijnpunt is. "Frustrerend was het zeker, niet enkel voor mij maar voor de hele ploeg", staat er te lezen op de website van de club. 

"Het was een beetje hetzelfde verhaal zoals in de vorige matchen. We maakten het spel, kregen veel kansen, maar dan was het net niet. En dat we moeilijker scoren, helpt ons al helemaal niet."

De Gentse doelman, die de afgelopen dagen meerdere malen aan Galatasaray werd gelinkt, blijft de hoop op een plaats in de top vier wel behouden. "We hebben het volle vertrouwen dat we de achterstand op de vierde plaats nog kunnen inhalen. Niemand binnen de kleedkamer heeft die Champions Play-Off plaats al opgegeven. We hebben al zo vaak teruggevochten én telkens slaagden we er in. Waarom zou het dan nu niet lukken?"

Tags KAA Gent