Lior Refaelov op weg naar de uitgang bij Anderlecht: ‘Belgische topclub informeert’

door: AVL
Anderlecht
Afbeelding bron: Photonews

Anderlecht is bezig aan een uiterst teleurstellend seizoen. De Brusselaars staan pas tiende in het klassement en de kern lijkt niet over de gewenste kwaliteit te beschikken om de scheve situatie snel om te draaien.

Eén van de weinige spelers die dit seizoen wel min of meer overeind blijft is Lior Refaelov. De ex-Gouden Schoen was dit seizoen al goed voor 5 doelpunten en 7 assists in 21 wedstrijden.

De 36-jarige Israëliër is dus nog steeds van goudwaarde voor paars-wit maar ziet zijn contract na dit seizoen wel aflopen. Refaelov wil graag blijven maar een akkoord over een nieuwe verbintenis werd er voorlopig nog niet gevonden.

Volgens Dudu Dahan, de makelaar van Refaelov, is een vertrek dan ook niet uitgesloten. De Israëliër schermt zelfs met interesse van een niet nader genoemde Belgische topclub.

"Er heeft zich een topclub uit België gemeld, er is een ploeg uit de Amerikaanse MLS die de laatste vijf transferperiodes al geprobeerd heeft om hem binnen te halen en ook de topclubs uit Israël tonen interesse", aldus Dudu Dahan bij Het Laatste Nieuws.

Lees al het sportnieuws via de gratis app van Redactie24