Ondanks eerder afgewezen bod: Rode Duivel alsnog op weg naar Saoedi-Arabië

door: AVL
Domenico Tedesco
Afbeelding bron: Photonews

Saoedi-Arabië wil zichzelf op de voetbalkaart zetten en wist met onder meer Cristiano Ronaldo, Karim Benzema en N'Golo Kanté al verschillende topspelers te verleiden met een overstap naar het Midden-Oosten.

De Saoedische clubs speuren ook de Belgische markt af. Zo staat bijvoorbeeld Romelu Lukaku al weken nadrukkelijk in de belangstelling van Al Hilal. De Rode Duivel houdt de boot voorlopig echter af en mikt op een verlengd verblijf bij Inter Milan.

Naast Lukaku, geniet ook Divock Origi interesse vanuit het Midden-Oosten. Een tijdje geleden waagde Al Ettifaq een poging om de 32-voudige Rode Duivel binnen te hengelen. Origi wees het aanbod echter af en wil zich volgend seizoen bewijzen bij AC Milan na een teleurstellend debuutjaar.

Al Ettifaq pakte in de tussentijd uit met de komst van Steven Gerrard als trainer. De Liverpool-legende zou nu alsnog een poging willen wagen om de 28-jarige spits naar de woestijn te lokken, al wil AC Milan wel het onderste uit de kan halen voor het voormalig jeugdproduct van Racing Genk.

Lees al het sportnieuws via de gratis app van Redactie24