Schreuder heeft slecht nieuws voor Ruud Vormer en Bas Dost

door: BVDO
Alfred Schreuder
Afbeelding bron: Photonews

De nieuwe trainer van Club Brugge leek Vormer en Dost in ere te herstellen, maar ondertussen is de situatie helemaal aan het keren.

Onder Philippe Clement waren Ruud Vormer en Bas Dost niet meer zeker van speelminuten. Ze verdwenen naar de bank en konden hooguit rekenen op een invalbeurt.

Met de komst van Alfred Schreuder werden de twee in ere hersteld, maar dat lijkt slechts een opflakkering van korte duur te zijn geweest. Odoi en De Ketelaere lijken de twee figuren die Schreuder op die posities nodig heeft.

Zo is Schreuder heel enthousiast over Denis Odoi. “Ik wil niet zeggen dat Odoi nu de definitieve 'zes' is, maar ben wel tevreden over hoe hij deze positie heeft ingevuld”, aldus Schreuder. “Ik zie ook een bepaalde groei in zijn spel. Met de extreem aanvallende ploeg die we hebben, vind ik het ook belangrijk dat we daar een speler hebben zoals hij.”

Ook voor Dost lijkt er niet veel speeltijd meer weggelegd. “Ik ben tevreden hoe Charles het heeft ingevuld als spits. Ik zie niet in waarom ik dat eventueel moet gaan veranderen. Maar weten natuurlijk dat Bas een gevaarlijk spits is. Hij geeft ons alvast weer een extra optie en dat is mooi.”

Lees al het sportnieuws via de gratis app van Redactie24