Supporters dwingen Club Brugge tot nog één missie dit seizoen

door: BVDO
Club Brugge
Afbeelding bron: Photonews

Club Brugge haalde in extremis play-off 1. Daardoor wakkerde de hoop op een nieuwe titel even op, al was dat snel voorbij.

Club Brugge kon, met de hulp van KV Oostende dat won van KAA Gent, met heel veel geluk een plekje in de Champions’ Play-Offs afdwingen. Plots was het geloof in een nieuwe landstitel terug in het Jan Breydelstadion.

Meteen verliezen van KRC Genk en die hoop was snel weg. Ondertussen staat de teller op nul op negen in de play-offs. Zondag komt dan nog eens leider Royal Antwerp FC op bezoek in Brugge. De fans zijn alvast duidelijk.

“Eén missie: geen titel in Antwerp”, was het spandoek dat in de nacht van dinsdag op woensdag werd opgehangen aan het trainingscomplex van Club Brugge. Voor de fans van blauwzwart mag iedereen kampioen worden, behalve The Great Old.

Trainer Rik De Mil liet op zijn persconferentie vrijdag alvast weten dat hij weet hoe hard dit leeft bij de supporters en zei erbij dat de spelers voor hen wat extra willen doen. Ook voorzitter Bart Verhaeghe zal nog een duwtje in de rug geven.