Zware crisis bij FC Barcelona, het bestuur heeft deze oplossing in gedachte

door: CDC
Koeman
Afbeelding bron: Photonews

Sinds superster Lionel Messi vertrokken is bij FC Barcelona, vergaat het de Catalaanse topclub niet goed. Er lijken veranderingen op til te staan.

Het ziet er naar uit dat huidig trainer Koeman de slechte sportieve resultaten niet zal overleven. Supporters beginnen te roepen om zijn ontslag en de club zou al actief op zoek zijn naar vervangers. 

De 1-1 tegen Granada doet de speculaties nog meer oplopen. Spaans journalist Josep Soldado Gomez meldt dat Joan Laporta Koeman zeker weg wil en het enkel een kwestie van tijd is. 

Gerard Romero, een journalist uit Barcelona zelf, zei op de streamsite Twitch dat 5 namen bekeken worden bij de club. Namelijk Xavi Hernandez, Andrea Pirlo, Marcelo Bielsa, Erik ten Hag en Antonio Conte. Ook verschijnt de naam van Phillip Cocu regelmatig. 

Het is maar de vraag of de mogelijke trainerswissel veel zoden aan de dijk zal zetten. Koeman zei eerder al dat hij niet het Barça van acht jaar terug heeft en hij niet over de spelers beschikt om tiki-taka voetbal te spelen.