VTM

Als dat maar goedkomt: Brecht dropt bommetje op beslissingsmoment in 'Blind Getrouwd'

door: COS
Brecht en Jolien in 'Blind Getrouwd'
Afbeelding bron: VTM

Beslissen Alexander en Fleur, en Jolien en Brecht om getrouwd te blijven, of scheiden hun wegen na het 7 weken? Dat komen we maandag te weten in 'Blind Getrouwd'.

Na enkele emotionele dagen bereiden Alexander en Fleur zich elk apart voor op hun beslissingsmoment waarvoor 'Blind Getrouwd'-fans - spoiler alert - best hun zakdoek bovenhalen.

Alexander blikt vooruit: "Het was voor mij belangrijk om terug in mijn routine te komen. Om opnieuw te gaan werken, 's avonds te gaan sporten... en om dan te zien: in die dagelijkse routine: mis ik Fleur daarin?"

Fleur is razend benieuwd naar wat Alexander te vertellen heeft in het stadhuis van Jabbeke, waar ze 7 weken geleden hun jawoord gaven: "Ik heb bijna even veel zenuwen als met de trouw."

Alexander en Fleur in 'Blind Getrouwd'
Afbeelding bron: VTM

Jolien en Brecht leken vanaf dag één een match made in heaven en niets kon hen van hun roze wolk af halen. Zonder al te veel vrij te geven: Brecht dropt een bommetje in de finale. 

En dan is het zover: een klein half jaar na hun jawoorden, nodigt Ingeborg de koppels nog een laatste keer uit voor een reünie, om terug te blikken op het avontuur en te horen wat er nog allemaal gebeurd is na het beslissingsmoment.