VTM

Alvast één verdachte minder voor Miss Poes in 'The Masked Singer': "Hierdoor is ze nog meer uitgesloten"

door: COS
Miss Poes
Afbeelding bron: VTM

Miss Poes is zonder twijfel een van de grootste talenten in 'The Masked Singer'. Met haar optredens blaast ze week na week alles kijkers en het speurderspanel omver.

Miss Poes mag dan wel een van de beste zangtalenten zijn in het programma, haar identiteit blijft een groot raadsel. Zo heerst er nog steeds erg veel twijfel tussen onder meer Pommelien Thijs, Zita Wauters, Camille Dhont en Tinne Oltmans.

In de eerste aflevering werd gedacht aan een voormalige Miss België. Wat later deed een bh die op de grond viel in het filmpje van Miss Poes denken aan Celine Van Ouytsel. Nu lijkt een Instagrambericht haar helemaal uit te sluiten. 

Op Instagram Stories zien we Celine in een bar. "Ciaokes miauwkes", schrijft haar beste vriend erbij. Een opvallende uitspraak. "Hierdoor is ze nog meer uitgesloten", lezen we op Facebook. "Die kunnen we dus al schrappen", zegt een andere.

Voor velen was Celine eerder al uitgesloten omwille van haar stem. "Celine kan echt niet zo zingen. Miss Poes is een echte zangeres", klinkt het. "Inderdaad. Niets tegen Celine, maar zo'n stem heeft ze niet."

Download nu de gratis app van Redactie24

Celine Van Ouytsel
Afbeelding bron: Instagram @celinevanouytsel