VTM

'Blind Getrouwd'-kijkers willen allemaal hetzelfde kwijt na eerste beslissingsmoment

door: STG
Mathieu Blind Getrouwd.jpg
Afbeelding bron: VTM

Maandagavond kregen we het verdict te horen van twee huwelijken in 'Blind Getrouwd'. Zowel Emile en Emma als Isabelle en Mathieu lieten in hun kaarten kijken en besloten om al dan niet getrouwd te blijven.

Dat 'Blind Getrouwd' een rollercoaster is, mag intussen wel duidelijk zijn. Twee van de vier koppels lieten gisteren in hun toekomst kijken en besloten om al dan niet getrouwd te blijven. Al kwam de beslissing van Mathieu en Isabelle niet als een verrassing.

“Ik zeg neen om een toekomst uit te bouwen, maar ik zeg ja om onze vriendschap verder te koesteren”, zei Isabelle aan het einde van haar afscheidsbrief. Ook Mathieu gaf aan dat de “extra klik” ontbrak, en het moeilijk was om erover te praten. Al kon hij wel rekenen op “de veiligheid en het comfort", om dat toch te doen.

Op sociale media wordt emotioneel gereageerd op de breuk. "Verliefdheid en liefde kun je niet dwingen. Als de vonk er niet is ja, dan blijft het vriendschap", "Denk dat achter veel gelach ook onzekerheid zat, omdat hij zo afstandelijk was en dat het haar manier is om daar mee om te kunnen gaan", klinkt het nog. "Ik vind het heel erg voor haar. Hij gaf echt de indruk dat hij blij was dat hij weer alleen was. Het wordt tijd dat hij volwassen wordt", besluit nog een kijker.