VTM

Brecht uit 'Blind Getrouwd' reageert voor het eerst op hardnekkig gerucht over zijn huwelijk met Dziubi

door: STG
Dziubi en Brecht in 'Blind Getrouwd'
Afbeelding bron: VTM

Brecht De Geyter en Dziubi Steenbergen zijn intussen al bijna zes maanden gelukkig getrouwd. Na de laatste aflevering van vorige week steekt een hardnekkig gerucht de kop op.

Begin juni was voor Brecht en Dziubi de start van een groot avontuur. Hun deelname aan 'Blind Getrouwd' doet dan ook alle monden openvallen. De twee waren quasi onmiddellijk een echte 'match made in heaven'.

Vorige week kregen we dan ook eindelijk voor het eerst te horen of ze ook na het experiment getrouwd bleven. Momenteel zoeken ze naar hun eigen weg zonder camera's. Achter de schermen klinken er al een tijdje geruchten dat hun huwelijk op de klippen zou gelopen zijn.

In Dag Allemaal schept Brecht nu duidelijkheid. "Er klopt gewoon niets van die verhalen. Dziubi en ik, we gaan verder op onze eigen weg. Zonder gigantische stappen te nemen. We proberen geen fases over te slaan, maar we blijven wel een getrouwd koppel", klinkt het.

Zelf heeft Brecht geen idee vanwaar de geruchten komen. "Geen idee, er doet zoveel de ronde, en er zullen altijd verschillende meningen zijn over ons, zeker?", besluit hij.