VTM

Christophe Ramont uit 'Blind Getrouwd' krijgt vreemde vraag van ex-man Nick Laenen

door: LHX
Nick Laenen en Christophe Ramont
Afbeelding bron: Instagram @c_ramont

In 'Blind Getrouwd' werd Christophe Ramont gekoppeld aan Nick Laenen. Hun huwelijk bleef niet duren, maar intussen zijn ze nog steeds goede vrienden.

'Blind Getrouwd' heeft een enorme impact gehad op het leven van Christophe Ramont. Dat blijkt nóg maar eens wanneer hij op Instagram een vraag van een volger beantwoordt. "Heb je nog contact met deelnemers?", luidt die.

"Absoluut!", is zijn antwoord. Zo heeft hij net Nick Laenen nog gehoord. De reden daarvoor is wel opvallend: om een visum van de Verenigde Staten te verkrijgen, moet Nick van alles invullen over de scheiding. Hij was echter vergeten wanneer hij en Christophe officieel gescheiden waren.

"26 juni 2020. Nu nooit meer vergeten, hé", heeft Christophe hem gestuurd. "Ik weet dat ook maar toevallig omdat ik recent ontdekte dat er zoiets bestaat als de 'akte van echtscheiding", moet hij wel bekennen.

Daarnaast vertelt hij dat hij ook regelmatig contact heeft met Winnie Bogaerts en Johan Hulselmans. "De rest allemaal wat minder of niet, maar het zijn allemaal lieverds dus dat maakt de lijnen korter als het nodig zou zijn", klinkt het. 

Christophe Ramont
Afbeelding bron: Instagram @c_ramont