VTM

Dorien Reynaert gedwongen tot gigantische ommezwaai: "Het is allemaal ontploft"

door: LHX
Afbeelding bron: Photonews

Dorien Reynaert is vooral bekend als actrice in 'De Buurtpolitie'. Nu baat ze samen met haar man Robin een evenementenbureau uit.

Dorien Reynaert is altijd al een bezige bij geweest. Dat is de voorbije periode wel anders geweest: ze heeft heel weinig haar eigen ding kunnen doen. "Het klinkt misschien heel egoïstisch, maar ik voel dat ik de laatste drie jaar een beetje word geleefd", zegt ze in haar podcast 'TwentyFourSeven'.

"Corona heeft er serieus in gehakt, ook bij Robin, omdat ons eventbureau volledig plat lag. We hebben daar heel hard van afgezien. Nu zijn we een jaar later en het is allemaal ontploft. Het is megadruk, en dat met een kind erbij."

Gelukkig is er verbetering op komst. Dorien heeft namelijk een belangrijke knoop doorgehakt. "Ik heb het allemaal kunnen recht houden, maar nu is het weer even aan mij. Ik voel dat dat zich opdringt."

Waarover ze het precies heeft? "Ik ga er nog niet te veel over uitweiden, maar er is wel een verandering op til." Momenteel is ze alvast alles aan het regelen zodat ze niet te hard gemist wordt in het evenementenbureau. "Want er zijn wel een paar kansen die ik wil grijpen", klinkt het. Wordt vervolgd...