VTM

Dziubi Steenbergen maakt iedereen jaloers met adembenemende vakantiefoto's: "Waauwwww"

door: LHX
Dziubi uit 'Blind Getrouwd'
Afbeelding bron: VTM

Dziubi Steenbergen stapte vorige jaar in 'Blind Getrouwd' in het huwelijksbootje met Brecht te Geyter. Ze leken voor elkaar gemaakt, maar enkele maanden na het einde van het programma gingen ze tóch uit elkaar.

Voor Dziubi Steenbergen en Brecht De Geyter was het een moeilijke beslissing om ondanks hun mooie traject een punt te zetten achter hun huwelijk. Ze zijn echter niet bij de pakken blijven zitten: zowel Brecht als Dziubi hebben de afgelopen maanden heel wat ondernomen.

Zo heeft Dziubi al heel wat afgereisd. In juni was hij in Kopenhagen, eerder deze maand trok hij naar Kroatië, en momenteel bevindt hij zich op het Indonesische Java. Van daaruit deelt hij enkele prachtige foto's. 

Watervallen, bergen, adembenemende monumenten en heerlijk eten: hij heeft het er duidelijk naar zijn zin. "Ik beklom een berg of twee, bezocht de mooiste watervallen ooit en ben omgeven door goede vrienden", schrijft hij. "Ahja, 't eten is ook wel lekker en de mensen supervriendelijk! Ik reis nu verder van Java naar Bali."

"Wauw, wat een prachtige beelden", reageren zijn volgers. "Zaaalig!" "Droomreis." "Hoe mooi is dit?" Ook Candice Martens, die we eveneens kennen van 'Blind Getrouwd', is onder de indruk. "Waauwwww", schrijft ze.