VTM

Emma uit 'Blind Getrouwd' na beslissingsmoment: "Dan had ik geen 'ja' gezegd"

door: COS
Emile en Emma in 'Blind Getrouwd'
Afbeelding bron: VTM

Maandag hakten Emma en Emile de knoop door in 'Blind Getrouwd': op de plek waar ze zeven weken eerder in het huwelijksbootje stapten, zeiden ze opnieuw 'ja'.

Emma en Emile voelden tijdens het 'Blind Getrouwd'-experiment een diepe connectie. De diepere gevoelens bleven op het beslissingsmoment langs beide kanten nochtans uit. Van verliefdheid was op dat moment geen sprake.

"Ik word ook gewoon niet snel verliefd. Daar gaat bij mij een hele tijd over. Ik kan dat niet forceren, dat zou ook niet goed zijn. Dus nee, geen gevoelens van verliefdheid op het beslissingsmoment", zegt Emma in TV Familie.

Van tintelingen die kriebels kunnen worden, was wel sprake. "Dus ik dacht: 'Oké, we zijn op de goeie weg.'", zegt Emma. Volgens haar voelde Emile op het beslissingsmoment hetzelfde.

"Emile en ik spreken onze gevoelens anders uit en daardoor begreep ik hem in het begin niet altijd. Maar ik was er dus zeker van dat hij op z'n minst tintelingen voelde. Ik had geen 'ja' gezegd, als ik daar niet 100% zeker van was geweest."