VTM

Emma uit 'Blind Getrouwd' zegt Emile meteen waar het op staat nu ze getrouwd blijven

door: STG
Emile en Emma in 'Blind Getrouwd'
Afbeelding bron: VTM

Maandagavond kregen we het beslissingsmoment tussen Emma in Emile in 'Blind Getrouwd' te zien. Voor heel wat kijkers was de beslissing om getrouwd te blijven dan ook een grote verrassing.

Maandagavond wisten Emma en Emile kijkend Vlaanderen te verrassen in 'Blind Getrouwd'. De twee beslisten om getrouwd te blijven, wat bij veel kijkers als een echte verrassing kwam. In Dag Allemaal blikt Emma terug op het avontuur.

“Veel mensen zagen net als wij genoeg redenen om ‘ja’ te zeggen. Vooral de manier waarop ik met Emile z’n droge humor omga, en hoe we op dat vlak naar elkaar toe zijn gegroeid, valt blijkbaar in de smaak", bedenkt Emma zich.

Al geeft ze ook toe dat er nog werkpuntjes zijn bij Emilie. “Ik hoop vooral dat ik hem wat kan besmetten met mijn levenslust, dat hij zo onze relatie wat positiever kan bekijken. Bij hem is er toch dikwijls een ‘maar’, waar hij zich dan op focust. Dat zou hij toch eens moeten loslaten", zegt Emma. "Maar goed, ’t ligt aan ons allebei, hoor. We staan op de rem en wachten tot de ander van start gaat. Eens dat gebeurt, loopt het wel los", besluit ze.