VTM

Fans 'The Masked Singer' hebben verrassende aanwijzing gevonden over identiteit Cycloop

door: COS
Cycloop in 'The Masked Singer'
Afbeelding bron: VTM

'The Masked Singer' zal ons weer weken in de ban houden. Het raden kon afgelopen vrijdag echt beginnen. 

Eén van de Masked Singers is Cycloop. Otto-Jan Ham, Peter Van de Veire en Steven Van Gucht zijn de topverdachten in de Guessing Game op VTM. Voor hij had gezongen, klonk Regi Penxten nog als verdachte en nu komt hij opnieuw op de radar van 'The Masked Singer'-kijkers.

Regi Penxten ging in 'Sergio Over De Grens' met Sergio Herman op roadtrip in Spanje. "Hoorde ik Regi nu zeggen 'ik ben een echte kluizenaar, ik kom niet buiten als het niet moet'. Wie hoorde ik dat zaterdag nog zeggen? Help!", klinkt het op Facebook. "Oh, da's straf", reageert iemand.

"De lamp ging direct branden toen ik hem dat hoorde zeggen", klinkt het bij een andere kijker. "En die liket alles van 'The Masked Singer'", merkt nog iemand op. "Regi heeft ook een trui aan met de tekst 'Who are you'... Toevallig de introsong." Die maakte hij in 2020 na het programma in samenwerking met Sandra Kim.

Hoewel Regi zich zo wel erg verdacht maakt, menen veel kijkers zijn stem echt niet te herkennen in Cycloop. "Karen zou dat toch meteen gehoord hebben, mocht Regi ertussen zitten?", merkt nog iemand op. 

Mis geen enkele aanwijzing over 'The Masked Singer' met de gratis app van Redactie24