VTM

Jana uit 'Blind Getrouwd' krijgt opnieuw een zware klap te verwerken van Christiaan

door: STG
Blind Getrouwd S7E08 Christiaan en Jana
Afbeelding bron: VTM

Christiaan en Jana zijn zonder twijfel het meest besproken koppel van het voorbije seizoen in 'Blind Getrouwd'. Een paar weken geleden besloten ze dan ook om de scheiding aan te vragen.

Het huwelijk van Jana en Christiaan zorgde bij heel wat kijkers voor een verrassing van formaat. Ze besloten samen om 'nee' te zeggen aan het einde van het experiment.

Na het experiment twijfelde Jana om het experiment toch nog een kans te geven. In het begin stond de deur nog op een kier, en begon het koppel voorzichtig terug te daten, maar heel recent kreeg Jana uiteindelijk een definitieve 'nee' te horen.

Christiaan had het gevoel dat hij Jana niet kon bieden waar ze naar op zoek was. De beslissing ligt nog altijd gevoelig bij Jana. "Omdat ik het nog wel wou proberen. Dus het is extra moeilijk voor mij", klonk het eerder in Het Laatste Nieuws.

Een beslissing die er ook bij Christiaan ferm heeft ingehakt. "Het is de tweede keer dat er een schuldgevoel blijft hangen. Iemand teleurstellen is nooit fijn. Maar ik moet eerlijk zijn", zegt Christiaan in TV Familie.