VTM

Joren Dumont uit 'Blind Getrouwd' grijpt iedereen naar de keel met opvallende nieuwjaarswens

door: STG
 Blind Getrouwd - Lien Opdebeeck - Joren Dumont
Afbeelding bron: VTM

Vorig jaar maakten we kennis met Joren Dumont uit 'Blind Getrouwd'. Op de eerste dag van het nieuwe jaar heeft hij dan ook een bijzondere wens die iedereen naar de keel grijpt.

In het najaar van 2022 maakten we voor het eerst kennis met Joren Dumont in 'Blind Getrouwd'. Hij ging vol overtuiging het avontuur aan met Lien Opdebeeck, maar het sprookje tussen de twee bleef niet duren. Ze besloten elk hun eigen weg te gaan na het experiment.

Toch laat Joren nog vaak van zich horen. In Het Laatste Nieuws maakt hij dan ook van de gelegenheid gebruik om even terug te blikken op het voorbije jaar. 

"Er waren momenten van spanning, van geluk, tranen van verdriet, momenten van euforie, stress en ontlading. Ik heb meer dan ooit beseft dat ik omringd ben door heel veel warme mensen. Mijn allerbeste vrienden, de allerbeste familie en natúúrlijk mijn allerschattigste petekindje Mona."

Daarnaast kijkt hij ook al graag vooruit naar dit jaar. "En wat heb ik zin in 2023! Laat ons hopen dat de oorlog plaats ruimt voor vrede. Dat we de armoede aanpakken, gespaard blijven van pandemieën en met een flinke dosis positiviteit het nieuwe jaar tegemoetgaan."

"En als ik voor mezelf één wens heb, is het een toffe vrouw ontmoeten om samen van het leven te genieten, lekker te eten, af en toe een goed glas wijn te degusteren én met wie ik Vlaamse schlagers kan meebrullen in de auto. Beste mensen, onthoud vooral dit: alles komt altijd goed", besluit Joren.