VTM

Joren Dumont uit 'Blind Getrouwd' maakt verrassend nieuws bekend over zijn liefdesleven

door: STG
Joren uit 'Blind Getrouwd'
Afbeelding bron: VTM

Het huwelijk van Joren Dumont en Lien Opdebeeck werd jammer genoeg geen succes. Een halfjaar na de opnames maakt Joren dan ook bijzonder verrassend nieuws bekend over zijn liefdesleven.

Het huwelijk tussen Joren Dumont en Lien Opdebeeck liep vanaf de start al erg stroef. Uiteindelijk besloot hij dan ook samen met Lien om niet meer verder te gaan met elkaar. Een beslissing die toch wat tijd heeft nodig gehad om te verwerken.

In Dag Allemaal laat hij deze week dan ook voor het eerst weten hoe het nu echt zit op vlak van zijn liefdesleven. Zo vertelt hij onder andere dat hij het nog altijd jammer vindt dat hij geen vrouw heeft overgehouden aan het programma. 

"Ik had altijd gezegd dat ik voor mijn 36ste gesetteld wou zijn. Dankzij ‘Blind Getrouwd’ was dat zo. Maar ik ben onlangs 37 geworden en ik moet nu helemaal opnieuw beginnen. Ik was liever een gelukkig getrouwde man gebleven na het programma”, zegt Joren.

Daarnaast doet Joren nog een opvallende uitspraak. Zo geeft Joren aan dat hij niet van plan is om lang gescheiden te blijven. "Ik wil die term snel van mijn loonbrief”, klinkt het. Hij is er dan ook van overtuigd dat hij nog eens gaat trouwen.

"Maar het zal zeker niet meer blind zijn, eerder met een vergrootglas”, aldus Joren. En hij heeft ook nog altijd een grote kinderwens. “Ik droom nog altijd dat er ooit een klein Dumontke rondloopt"; besluit Joren.